O nama

TS HEMIJA predstavništvo je austrijske firme MT-Reiningung, koja na tamošnjem tržištu posluje od 2003. godine. U Austriji redovno održavamo higijenu u preko 400 objekata. Za samo tri godine – u Srbiji smo zadobili poverenje brojnih klijenata, što je najbolja potvrda našeg stručnog rada.

Kada je reč o uslugama čišćenja TS HEMIJA se bavi profesionalnim čišćenjem objekata i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata, hotela, hala, banaka, sportskih centara, bolnica i višenamenskih objekata. Čišćenje se obavlja profesionalnim bešumnim mašinama marke (FIMAP, KARCHER, WAP, CLEANFIX) Uvođenjem standarda, profesionalnom obukom izvršioca, opremljenost mašinama i pomoćnim sredstavima rada objedinili smo sve poslove higijene od svakodnevnog održavanja poslovnih objekata, do generalnih čišćenja nakon završnih radova u gradjevinarstvu. Ovakvim načinom saradnje korisnik se oslobađa nabavke materijala za čišćenje, zapošljavanja osoblja, bolovanja, godišnjih odmora zaposlenih i svih drugih obaveza koje mu oduzimaju vreme za bavljenje osnovne delatnosti. Čišćenje objekata može da podrzumeva mašinsko pranje podova, visinsko pranje staklenih površina, nakon građevinskoh radova je uključeno i čišćenje odvoda. Dok je u generalno čišćenje obuhvaćeno dubinsko pranje nameštaja.

  • Distribucija hemijskih sredstava

TS HEMIJA je generalni zastupnik kompanije Hollu Austria, koji proizvode profesionalna hemijska sredstva za čišćenje i dezinfekciju površina.